Archivos

Solidaritat recolza a Gent de Gramenet

30/03/2011

Uriel Bertran, secretari general de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), ha visitat Santa Coloma per anunciar el suport de la seva formació a Gent de Gramenet (GdG) en les properes eleccions municipals. “És el grup que més treballa per la regeneració democràtica i el que més ha batallat contra el caciquisme urbanístic i la corrupció, i volem que obtingui representació a l’Ajuntament”, ha declarat Bertran als periodistes.

El dirigent de SI ha afegit: “A més de la lluita contra la corrupció de Bartomeu Muñoz, Gent de Gramenet és una formació que reconeix el dret a l’autodeterminació de Catalunya”. Bertran ha posat a GdG com a exemple “d’unitat dels moviments i forces ciutadanes”.

Per tot això, ha dit, a Solidaritat no li queda una altra opció que recolzar a la millor proposta electoral pel poble de Santa Coloma. Bertran ha explicat que la col.laboració entre GdG i SI anirà més enllà de les eleccions. “Nosaltres posem els nostres diputats al Parlament al servei de Gent i ells ens facilitaran informació sobre Santa Coloma, sempre des del respecte mutu”, ha conclòs el dirigent de Solidaritat.

CRÍTIQUES A ERC.– Els representants de Gent de Gramenet han aprofitat la trobada amb els periodistes per deixar patent el seu descontentament amb ERC per utilitzar la marca Gent de Santa Coloma, que havia registrat en el 2003. Oriol Corral ha declarat: “ERC, a Santa Coloma, porta quatre anys en coma profund i ara desempolsen una marca de fa vuit anys per evitar que Gent de Gramenet pugui obtenir representació a l’Ajuntament”.