Archivos

Som Gramenet fa la primera assemblea popular al Singuerlín

19/02/2015

nou gramenet 10392302_353606754844075_7945906983737500494_nnou gramenet r 20150218142203La recentment estrenada candidatura Som Gramenet posa la directa cap a les municipals del 24 de maig. Ho ha fet amb la seva primera assemblea popular al Centre Cívic de Singuerlín, de l’avinguda Catalunya, on van parlar amb veïns convocats del barri de Les Oliveres, Singuerlín, Serra de Marina, Can Franquesa, Cementiri Vell i Can Calvet.

Aquesta ha estat la primera presa de contacte de la realitat colomenca per part de la coalició formada per Podemos/ Podem Gramenet, el moviment ciutadà Gent de Gramenet i persones a títol individual.

Som Gramenet ha recollit opinions i propostes per la millora de la ciutat i dels barris com la de Jorge Moreno. Moreno és un ex sindicalista de la secció de la metal·lúrgia ara jubilat i que viu a Can Calvet.

Can Calvet vol un centre de dia

Allà dalt de Santa Coloma, en Jorge pertanyia a l’associació de Veïns Can Calvet (Aragó,25), del districte III de Singuerlín, on recullen els problemes i inquietuds dels veïns com la que va expressar a l’assemblea sobre la necessitat d’un centre de dia per a la gent gran al seu barri. Diu en Jorge que el col·legi Miguel Hernández, tancat pel govern municipal anterior sobre 2005 i en pèssimes condicions actuals, podria servir per a tal fi.

També es varen plasmar altres queixes, majoritàriament urbanístiques, com el “forat de quatre metres” que anava a ser un pàrquing al Parc Moragues i que és “un niu de rates”. El projecte de La Pinta Verda va aparèixer per ser titllat d’ineficaç i es va assegurar que ni tan sols serà aprovat.

A més, la reforma “sorpresa” del carrer Pompeu Fabra que ha aparegut aquests dies des de l’Ajuntament es va rebre amb indignació a la primera assemblea de Som Gramenet “Perquè volem saber d’on s’han tret els diners” doncs segons els interlocutors de la nova agrupació no constava als pressupostos generals. Chema Carva