Archivos

Som Gramenet, oberta a pactar amb partits sense casos de corrupció

18/04/2015

som gramenet re IMG_0900Seran restrictius a l’hora de pactar, però no tanquen la porta. Som Gramenet (Gent de Gramenet, Podem / Podem i independents) està oberta a arribar a acords amb aquells partits que no tinguin casos de corrupció, segons va afirmar ahir Aitor Blanc, número u de la candidatura rupturista.

En una roda de premsa, Blanc i els altres portaveus —Manuela Morales, Albert Gerard Ventura i Sílvia Teron (Paqui Lluna, no estava) – van explicar algunes novetats respecte a la posició en l’actual mandat de Gent, que va refusar pactar amb qualsevol una altra força política.

Una altra de les novetats és que els regidors elegits romandran en el seu càrrec els quatre anys i si Som Gramenet es queda a l’oposició, seran rellevats al cap de dos anys i no l’any com ara.

Manuela Morales, Aitor Blanc, Albert Gerard Ventura i Sílvia Terol, portaveus de Som Gramenet.

Manuela Morales, Aitor Blanc, Albert Gerard Ventura i Sílvia Terol, portaveus de Som Gramenet.

Podemos accepta els resultats

Manuela Morales, de Podemos Gramenet, va afirmar que la seva formació accepta els resultats del procés participatiu, que ha relegat al seu secretari general, Jesús Sánchez a la sisena posició, que fet i fet és la primera per Podem. «Ha estat un procés democràtic i l’acatem», va destacar.

La mateixa Manuela Morales va presentar el web de Som Gramenet, que inclou les seves 334 propostes –20 claves– a la ciutadania, i. El seu company, Ventura es va referit a l’acte de presentació pública de la candidatura, diumenge a la Rambla. Jordi Corachán

[+] Info:

Eleccions Municipals