Archivos

Tot fa pensar que Àlex Sevilla serà l’alcaldable d’Iniciativa

13/11/2014
Siscu Sánchez i Àlex Sevilla, ahir al vespre | Jordi Corachán.

Siscu Sánchez i Àlex Sevilla, ahir al vespre | Jordi Corachán.

iniciativa assemblea DSCF0622_opt

Alexandra Sevilla té gairebé tots els números per convertir-se en la pròxima alcaldable d’Iniciativa per Catalunya (ICV-EUiA) a les municipals de maig. Siscu Sánchez, que deixa els seus càrrecs després de dos mandats, va deixar patent en l’assemblea d’ahir al vespre que la seva candidata és Àlex Sevilla. «Voldria que fos una dona i que fos més jove que jo, cosa que és difícil», va dir. Després es van fondre en una abraçada.

Tot seguir, Sánchez va dir: «“Crec que vuit anys com a regidor són suficients i és l’hora de la renovació. Els que em conegueu sabeu que crec que la regeneració en política és pràctica i no es predica i que la política és una vocació i no una professió”.

Suport

Nombrosos militants van intervenir per agrair a Sánchez seu treball: Ferran Saro, Perico García, Loli Gómez, Chema Corral, Xavi Pujols, Antonio Molina… També van assistir representants d’altres formacions com Gent, EUiA o Procés Constituent.

alex sevilla - jaume p. sayrach DSCF0586_optEncara que van lamentar la decissió d’en Siscu Sánchez, van aplaudir la seva decisió de tornar al seu anterior treball com a funcionari municipal. Van posar el seu cas com a exemple de regeneració democràtica a Iniciativa. Es va recordar que va ser el primer càrrec públic de Catalunya que va fer pública la seva declaració de patrimoni.

Siscu Sánchez es va donar un bany d’amistat i reconeixement, i Àlex Sevilla, un altre de realitat i compromís. Visiblement emocionada per la marxa de l’amic Siscu, va manifestar que estudia presentar-se a les primàries. A iniciativa donen per fet que serà pròxima número 1 a Santa Coloma.

[+] Info: Siscu Sánchez no repetirà com a cap de llista d’Iniciativa