Archivos

Un chupinazo inaugurarà l’Open Night, dissabte a les 21,30

17/06/2015

WP_20150617_10_57_36_ProJa és aquí de nou l’Open Night. L’Agrupació del Comerç de Santa Coloma (ACI) ha presentat aquest matí la nova edició, que se celebrarà el dissabte vinent. Després de l’èxit de la passada edició, en aquesta ocasió, s’ha apostat per celebrar abans d’hora la revetlla de Sant Joan. Per això, bona part de les activitats que s’hi celebraran estan vinculades al foc i a les fogueres. Un “chupinazo” donarà el tret de sortida a la festa a les 9,30 de la nit.

En la presentació, el regidor Esteve Serrano i la presidenta de l’ACI, Laia Muñoz, han destacat l’esforç dels comerciants i establiments de restauració per aportar novetats i implicar-se en la gran festa del comerç colomenc. En aquest sentit, la Laia Muñoz ha explicat algunes de les activitats que s’hi celebraran com ara el “chupinazo” per començar la festa o la cremada d’una foguera a partir de la mitjanit com a punt de clausura.

A més durant tota la vetllada i pels diferents carrers del Centre de la ciutat hi haurà música, balls, moda i animació de les colles de foc de la ciutat. Per la seva banda el regidor Serrano ha dit que confia que amb aquest tipus de promocions es torni a situar Santa Coloma com a referent de comerç en trama urbana.

WP_20150617_11_07_29_ProGastronomia regals i promocions

A partir de les sis de la tarda d’aquest dissabte el moviment es començarà a veure pels carrers de Santa Coloma amb l’inici de la festa. En aquesta edició els responsables de bars i restaurants han creat tapes i combinats de qualitat i a bon preu per potenciar els seus establiments i donar a conèixer els seus productes. A més, totes les persones que vulguin podran participar en el “passaport Open Night”. Una cartolina que els establiments pertanyents a la targeta ciutat t’hauran de segellar per poder participar en un sorteig amb més de 200 euros en premis.

L’Open Night començarà a les sis de la tarda però no serà fins a dos quarts de nou que el “chupinazo” inaugurará la festa. A les 10 de la nit s’ha previst l’activitat “La nit de foc” i a la mitjanit a Can Sisteré la foguera “el comerç crema per tu”.