Archivos

La primera guia de bars i restaurants de Santa Coloma vol activar el consum

18/04/2017

La primera guia gastronòmica es diu ‘Sabors d’ara i de sempre’ i pretén dinamitzar el sector de l’hostaleria i el turisme. El llibret descriu -en català, castellà i anglès- l’oferta d’un centenar d’establiments, d’entre les 480 llicències de restauració que té la ciutat.

La presentació s’ha fet aquest matí al bar ‘The 1982 birres and burguers‘, que regenta Iban Díaz, millor cambrer del 2016 al festival Bartalent. Allà hi havia l’alcaldessa Núria Parlon, el seu número dos, Esteve Serrano, el regidor de sector, Pedro Cano i la representant del comerç, Laia Muñoz.

Roda de premsa amb tapes de disseny, per explicar que l’objectiu de la guia «és afavorir l’economia local i contribuir al seu prestigi cultural i gastronòmic, i és també per això que l’Ajuntament està impulsant des de diversos fronts la informació i el coneixement d’un sector que és clau en la generació de benestar i riquesa», en paraules de Núria Parlon.

L’alcaldessa ha aprofitat per presentar la Segona edició de ‘Santa Coloma Degusta‘. Es tracta d’oferir a la ciutadania en 31 dies -de l’1 al 31 de maig- 25 plats en el mateix nombre de bars i restaurants. «Un pas més de corretapa«, ha recalcat la mateixa Núria Parlon. Entre els assistents hi havia una nodrida representació del sector i de Seguros Aura, que patrocina la guia.